Karnov Juridik

Karnov Juridik är en rättsdatabas med samtliga svenska lagar och förordningar. Här ingår även en komplett EU-rättstjänst och EU-nyhetstjänst med både kartläggning och analyser av kommande EU-lagstiftning.

Genom våra över 1000 lagkommentar ger våra juridiska experter en gedigen genomgång av rättskällorna. I tjänsten finns också en omfattande mängd doktrin, som våra djupa lagkommentarer Lexino till cirka 70 författningar, flera juridiska tidskrifter samt tjänster för specialister inom börsrätt. Du får även tillgång till ett juridiskt bibliotek med digitala böcker.

Testa Karnov Juridik gratis i 14 dagar. 

 TESTA KARNOV JURIDIK     Efterfråga offert

 

"Karnov ger en samlad och koncentrerad beskrivning av rättsfrågan och de relevanta frågor som kan uppstå samt praxis på området."

- Jurist på statlig myndighet

Med Karnov Juridik får du

Dagliga uppdateringar på gällande rätt

Vi uppdaterar innehållet i våra tjänster dagligen så att du kan vara säker på att alltid ha de senaste lagändringarna och ny praxis. Med den löpande bevakningen av samtliga domstolar får du tillgång till Sveriges bredaste bevakning av praxis med över 200 000 domar som löpande publiceras sökbara i rättsdatabasen. 

Användarvänligt gränssnitt

Med marknadens enklaste användargränssnitt kan du snabbt hitta och ta del av den information du söker. Du kan enkelt sammanställa, skriva ut och spara din egen rättsutredning. Skapa personliga genvägar till dokument som du ofta arbetar med. Skriv ut en specifik paragraf, eller en hel lag med tillhörande kommentarer och spara din favoritsökning.

Sveriges ledande juridiska experter

Karnov har mer än 350 av Sveriges ledande jurister som författare  till Karnovs lagkommentarer och som föreläsare till våra juridiska fortbildningskurser.  Vi har i dag över 1 000 lagkommentarer och 360 juridiska avtalsmallar i vårt utbud.

Alltid kostnadsfri utbildning

Vi lär dig allt om innehållet i våra tjänster och hur du använder smarta funktioner för att du ska bli effektiv i din research. Praktiska exempel från verkligheten varvas med konkreta övningar. Vi har utbildningar både för dig som är ny användare och för dig som använt oss tidigare.

Paketering

Karnov Juridik finns att köpa i tre olika grundpaketeringar. Till varje paket kan även tillval göras. På så sätt kan du anpassa tjänsten efter din verksamhet - allt för att du ska kunna fatta rättssäkra beslut, snabbare.

Karnov START

Paketet är anpassat för dig som har behov av att följa den dagliga utvecklingen vad avser författningar, praxis, förarbeten och myndighetsföreskrifter.
Läs mer

Karnov STANDARD

Paketet är framtaget för dig som vill fördjupa dig i särskilda frågor eller behöver komma vidare i t.ex. en rättsutredning med hjälp av lagkommentarer och hänvisningar.
Läs mer

Karnov TOTAL

Vårt Totalpaket är till för dig som vill ha heltäckande tillgång till juridisk information. Utöver innehållet i Standard-paketet får du även tillgång till en omfattande mängd doktrin.
Läs mer
Vill du veta mer? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att anpassa våra tjänster utefter era behov. Kontakta oss

Vi hjälper dig att komma igång


Vi har utbildningar både för dig som är ny användare och för dig som redan har använt Karnovs tjänster tidigare.

Du kan välja mellan olika typer av utbildningar; anpassad utbildning eller öppen utbildning. Via webben eller ute på din arbetsplats, beroende på vad som passar bäst för dig och dina kollegor.


BOKA UTBILDNING