Rättsdatabasen för juridikstuderande

Karnov Juridik är en rättsdatabas och ett uppskattat arbetsverktyg för svenska jurister. Här finns all information som behövs i det dagliga arbetet. Tjänsten innehåller samtliga svenska lagar och förordningar tillsammans med förarbeten, praxis och lagkommentarer. Därutöver finns EU-rättsligt material, artiklar, nyheter och mycket mer. Innehållet är länkat för att du snabbt kan kunna förflytta dig mellan bl.a. lagar, kommentarer och propositioner i en delad vy utan att behöva söka upp källan.

Som student får du tillgång till Karnov Juridik via ditt lärosäte. Använd tjänsten för att smidigt hitta den information som du behöver i dina studier.

Tillgång till Karnov Juridik medan du studerar

Du som studerar har tillgång till våra tjänster kostnadsfritt genom biblioteket på det lärosäte som du studerar vid. Kontakta ditt universitet/högskola för inloggningsuppgifter eller logga in via länkarna nedan.

Rättsinformation när du behöver den

Med marknadens enklaste användargränssnitt kan du snabbt hitta och ta del av den information du söker. Vi uppdaterar innehållet i våra tjänster dagligen så att du kan vara säker på att alltid ha de senaste lagändringarna och ny praxis.

Extraarbete för juridikstuderande

Intresserad av att arbeta extra på Karnov Groups redaktion Legal Content? Håll utkik efter våra lediga tjänster.

TILL KARRIÄRSIDAN

 

Du missar väl inte vår blogg?

Våra författare och redaktörer håller dig uppdaterad på aktuella juridiska frågeställningar. 

LÄS BLOGGEN