Bättre beslut snabbare

Karnov Group kombinerar juridisk expertis med en allomfattande rättsdatabas för att ge yrkesverksamma jurister och tjänstemän tillgång till exakt den information de behöver - när de behöver den.

Karnov Group är en ledande leverantör av affärskritisk information inom juridisk, skatt och revision, samt miljö, hälsa och säkerhet i Danmark och Sverige. Genom varumärken som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member och Forlaget Andersen, ger Karnov Group kunskap och insikter som gör det möjligt för mer än 60 000 användare att ta bättre beslut snabbare - varje dag.

Med kontor i Köpenhamn, Stockholm och Malmö har Karnov Group idag cirka 240 anställda. Karnov Group ägs av Five Arrows Principal Investments, en del av Rothschild & Co.

Vår mission: 

Att tillhandahålla unik och affärskritisk information, skapad och förädlad över tid, vilket ständigt ökar dess värde.

Vår vision:
Vi gör det möjligt för våra kunder att ta bättre beslut snabbare.
Vi lyfter fram våra experter och stärker grunden för ett rättssäkert samhälle.

Läs mer om Karnov Groups visselblåsartjänst

LÄS MER OM VÅR CODE OF CONDUCT

Jobba med oss

Om du är författare eller vill bli författare, kontakta gärna oss för nya idéer eller om du har frågor gällande befintlig utgivning.

Bli Karnovförfattare
TILL KARRIÄRSIDAN
"Det är både den största och mest lättanvända juriska databasen. Med Karnov kommer man snabbt in i relevant information, får en större och bredare utredning och en snabb inblick i vad som gäller i en viss situation. "

- Advokat på medelstor byrå

"Jag använder Karnov för att få en fördjupad bild och hitta ytterligare rättskällor. Framförallt i samband med en rättsutredning men även för att få ett snabbt svar på en fråga eller fundering. "

- Biträdande jurist på större byrå

"Jag använder Karnov när jag ska påbörja en rättsutredning. Det ger en bra start då produkten ger en bra överblick samt relevant information. "

- Jurist på statlig myndighet

"Karnov ger en samlad och koncentrerad beskrivning av rättsfrågan, de relevanta frågor som kan uppstå samt praxis på området. "

- Jurist på statlig myndighet

Har du allmänna frågor? Kontakta vår kundservice    Kontakta oss