Över 350 välrenommerade experter

Karnov Group har över 350 författare knutna till verksamheten i Sverige. Författarna tillhör Sveriges ledande jurister och är alla experter inom sina områden. Vår samlade kunskap gör att att Karnov Group kan leverera den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig och förtjänar.

Dela din kunskap och bidra till ett rättssäkert samhälle

Karnov Group var först i Sverige med att publicera lagkommentarer online och är marknadsledande på området. Att leverera webbaserade tjänster innebär att användarna får snabb tillgång till aktuell juridisk information.

Vårt uppdrag är att säkerställa att våra kunder ska kunna göra korrekta rättsutredningar och analyser. Genom att kombinera gedigen juridisk expertis med innovativ teknik underlättar vi för våra kunder att kunna utföra sitt arbete effektivt utan att någonsin behöva tumma på kvaliteten.

Som författare hos Karnov Group bidrar du till att våra kunder får tillgång till relevant information. Idag skriver författarna i huvudsak två typer av lagkommentarer, Karnovs klassiska notbaserade kommentarer och Lexino djupa lagkommentarer. Därutöver skriver våra författare avtal, avtalskommentarer, böcker och artiklar.

Välkommen att kontakta oss för närmare information om du önskar bli författare till någon av våra befintliga produkter eller har en idé till en ny produkt inom Karnov Groups affärsområde.

Se samtliga författare   Se samtliga föreläsare

Bli författare

Om du är författare eller vill bli författare, kontakta gärna oss för nya idéer eller om du har frågor gällande befintlig utgivning.

Karnov lagkommentarer:
karnovredaktionen.se@karnovgroup.com

Lexino djupa kommentarer:
lexinoredaktionen.se@karnovgroup.com

Petra_Franzen.png

Petra Franzén

Author Management
Mats_Finnberg.png

Mats Finnberg

Author Management

Några tankar kring leverantörskännedom

Av: Per-Owe Arfwedson

Advokat Per-Owe Arfwedson diskuterar vikten av att upphandlande myndigheter överväger att vidta kontroller för att öka kunskapen om leverantörer på marknaden, vilket kan leda till uteslutning av anbud i vissa fall och till bättre upphandlingar i all...
Läs mer om Några tankar kring leverantörskännedom

Vad innebär de nya patent- och marknadsdomstolarna?

Av: Christina Hansson

Christina Hansson skriver i sin krönika om de nya patent- och marknadsdomstolarna som inrättas den 1 september 2016 i Stockholm. Den nya instans- och processordningen innebär en stor omställning för de berörda domstolarna, för de som uppträder som o...
Läs mer om Vad innebär de nya patent- och marknadsdomstolarna?

Nätbrottsligheten kräver nya verktyg

Av: Thomas Bälter Nordenman

Thomas Bälter Nordenman, kammaråklagare specialiserad på IT-brott delar med sig av vad han ser som prioriterade satsningar mot nätbrottsligheten. Internet har idag blivit en självklar och oundgänglig del av vårt samhälle ...
Läs mer om Nätbrottsligheten kräver nya verktyg

Karnov Bridge - för en enkel och effektiv arbetsprocess

Karnov Bridge, ett verktyg online både för dig som författare och för Karnov Groups medarbetare. Med Karnov Bridge läggs texter in, redigeras, uppdateras och publiceras i ett och samma verktyg.

Målet med Karnov Bridge är att skapa en smidigare arbetsprocess som innebär att vi snabbare kommer att kunna förse våra kunder med uppdaterat innehåll.