Över 1000 välrenommerade experter

Tillsammans med Norstedts Juridik har Karnov Group över 1000 författare och föreläsare knutna till verksamheten i Sverige. Författarna tillhör Sveriges ledande jurister och är alla experter inom sina områden. Vår samlade kunskap gör att vi kan leverera den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig och förtjänar.

Dela din kunskap och bidra till ett rättssäkert samhälle

Karnov Group var först i Sverige med att publicera lagkommentarer online och är marknadsledande på området. Att leverera webbaserade tjänster innebär att användarna får snabb tillgång till aktuell juridisk information.

Vårt uppdrag är att säkerställa att våra kunder ska kunna göra korrekta rättsutredningar och analyser. Genom att kombinera gedigen juridisk expertis med innovativ teknik underlättar vi för våra kunder att kunna utföra sitt arbete effektivt utan att någonsin behöva tumma på kvaliteten.

Som författare hos oss bidrar du till att våra kunder får tillgång till relevant information. Idag skriver författarna i huvudsak två typer av lagkommentarer, Karnovs klassiska notbaserade kommentarer och Lexino djupa lagkommentarer. Därutöver skriver våra författare avtal, avtalskommentarer, böcker och artiklar.

Välkommen att kontakta oss för närmare information om du önskar bli författare till någon av våra befintliga produkter eller har en idé till en ny produkt inom Karnov Groups affärsområde.

Se samtliga författare   Se samtliga föreläsare

Bli författare

Om du är författare eller vill bli författare, kontakta gärna oss för nya idéer eller om du har frågor gällande befintlig utgivning.

Karnov lagkommentarer:
karnovredaktionen.se@karnovgroup.com

Lexino djupa kommentarer:
lexinoredaktionen.se@karnovgroup.com

Petra_Franzen.png

Petra Franzén

Author Management

Professor Bertil Bengtsson fyller 91

Av: Petter Svensson

Idag fyller juridikprofessorn och det f.d. justitierådet Bertil Bengtsson 91 år. Han är en verklig legendar i juristsverige med ett minst sagt digert CV. Han skriver fortfarande böcker, håller föredrag och anlitas som expert i statliga utredningar. Och...
Läs mer

Författarporträtt – Petter Asp

Av: Fredrik Svärd

Genomsnittsåldern hos justitieråden sjunker när Petter Asp, idag professor i straffrätt vid Sto...
Läs mer

Karnov Bridge - för en enkel och effektiv arbetsprocess

Karnov Bridge, ett verktyg online både för dig som författare och för Karnov Groups medarbetare. Med Karnov Bridge läggs texter in, redigeras, uppdateras och publiceras i ett och samma verktyg.

Målet med Karnov Bridge är att skapa en smidigare arbetsprocess som innebär att vi snabbare kommer att kunna förse våra kunder med uppdaterat innehåll.